Hvor mye koster en ESTA?

ESTA pris

I september 2010 bestemte det amerikanske departementet for innenlandssikkerhet (U.S. Department of Homeland Security) å innføre et ESTA-gebyr på 14 USD. Siden den gang har reisende fra land som deltar i visa dispensasjons- (Visa Waiver) programmet måttet betale denne prisen for en ESTA-søknad for å besøke USA

Hvor mye koster en ESTA?

Siden september 2010 forlanger U.S. Department of Homeland Security et gebyr på $14 USD for en ESTA-søknad. Reisende fra land som er kvalifisert for Visa Waiver-programmet må betale dette ESTA-gebyret for hver søknad om å besøke USA.

Gebyret beregnes ikke per innreise, men per ESTA-søknad. Gebyret er det samme for voksne, barn, studenter, pensjonister osv.

Hvis du velger å bruke vår hjelpetjeneste, og søker om innreisetillatelse til USA via ESTA-Application-usa.no, vil vi belaste deg med 88 USD, som inkluderer gebyret på14 USD til de amerikanske myndighetene.

I tilfelle søknaden blir avvist, vil vi refundere deg hele beløpet hvis du fyller ut et refusjonsskjema.

Må jeg betale ESTA i amerikanske dollar?

Selv om dette er en amerikansk myndighet, trenger ikke gebyret nødvendigvis å betales i amerikanske dollar, det kan også betales i euro. Prisen avhenger av den gjeldende valutakursen, og er cirka 12 euro.

Hvis du sender inn ESTA-søknaden gjennom oss, vil du bli belastet i amerikanske dollar

 
Esta pris

Hvorfor må jeg betale mer hos ESTA-Application-usa?

Når du søker om ESTA på ESTA-Application-usa, er du ikke bare på den sikre siden, du har også mange fordeler! Søknadsskjemaet vårt er enkelt å forstå, så du vil ikke ha noen problemer med å fylle det ut.

I tillegg sjekker vi hver enkelt søknad for nøyaktighet og fullstendighet før vi sender den til de amerikanske myndighetene. Hvis vi oppdager en feil, vil vi kontakte deg umiddelbart for å forhindre unødig avvisning.

Når søknaden din er godkjent, vil du motta en bekreftelse på e-post, slik at du ikke hele tiden trenger å sjekke ESTA-statusen din.

For denne tjenesten krever vi et gebyr fra 88 USD avhengig av den pakken du velger. Dette gebyret inkluderer betalingen til de amerikanske myndighetene.

 

Hvor mye koster det å oppdatere min ESTA?

Reisende som av og til må gjøre endringer i sin eksisterende ESTA – f.eks. adresseendring i USA – trenger ikke å betale et gebyr for å gjøre det. Oppdateringen er gratis!

 

Hvis du derimot trenger å gjøre endringer i passopplysningene dine (nummer eller datoer) eller dine personlige opplysninger (navn, fødselsdag, fødested osv.), må du søke om en ny ESTA. Hvis din tidligere ESTA var akseptert, bør du ikke ha noen problemer med å søke om en ny.

 

Hvis du søker om en ny ESTA og den forrige er fortsatt gyldig, kan du bare se bort fra meldingen om at du allerede har en gyldig ESTA. Bare bekreft at du ønsker å søke om en ny ESTA. Så snart den er akseptert slettes din gamle ESTA.

For å være på den sikre siden, vennligst skriv ut din nye ESTA og ta den med deg når du reiser til USA.

Siden dette er en ny ESTA må du betale avgiften på nytt.

Hvor mye koster det å korrigere en ESTA?

Hvis du har gjort en feil eller skrivefeil ved utfylling av ESTA-søknaden via esta-application-usa – for eksempel i navnet eller passnummeret ditt – og du oppdager dette like etter at du har mottatt godkjenningen fra oss, vennligst kontakt oss umiddelbart!

For et servicegebyr på 40 USD, som inkluderer de 14 USD til de amerikanske myndighetene, vil vi sende inn en ny ESTA-søknad for deg, og dermed slette den feilaktige versjonen.

Må jeg betale kostnadene for hver innreise?

Kostnadene for ESTA betales per søknad og ikke per innreise! Når du har en godkjent ESTA, kan du bli i USA i maksimalt 90 dager om gangen. Også gjeninnreise fra naboland som Canada eller Mexico er ikke noe problem i denne perioden.

ESTA-gyldigheten er i utgangspunktet 2 år, eller til passet ditt utløper – avhengig av hva som skjer først.

Hvordan betaler jeg for min ESTA?

ESTA-gebyret betales når du søker om ESTA-visumet online. Reiseautorisasjonen din vil først bli behandlet etter at betalingen er mottatt. Betaling på den offisielle nettsiden til U.S. Customs and Border Protection kan bare gjøres med kredittkort eller PayPal.

For bestillinger via reisebyrå kan avgiften også betales med reisebyråets samlekredittkort. Betaling kan også gjøres av tredjeparter, for eksempel slektninger eller venner.

Ved en ESTA-gruppesøknad må du gjøre en søknad for hver person og betale avgiften for hver person i gruppen.

Hvis du bestemmer deg for å sende inn ESTA med ESTA-Application-usa, kan du velge følgende betalingsmåter:

  • Credit card
  • PayPal
  • Giropay
  • Apple Pay
  • EPS
  • Sofort

ESTA søknaden ble avvist – Får jeg pengene mine tilbake?

Ja, vi tilbyr deg full refusjon av gebyret. Fyll ut refusjonsskjemaet vårt for å søke om refusjon.

Er det noen rabatter for ESTA?

Gebyret må betales, og er ikke avhengig av søkerens økonomiske situasjon. Det er heller ingen rabatter for gruppesøknader – alle personene må betale avgiften.

Kan jeg betale ESTA uten kredittkort?

Ja, du kan betale ESTA uten kredittkort. Du kan betale med PayPal i tillegg til betaling med kredittkort.

Kan jeg betale ESTA med PayPal?

Ja, vi tilbyr PayPal som betalingsalternativ for å søke om ESTA